Saturday, March 12, 2016

Period Drama Starts With E Quiz - Answers!

These are the answers to the Period Drama Starts With E Quiz from last week. Y'all did an excellent job with the questions! Thanks for playing! Scores are below.

Period Drama Quiz Questions:

1. What E is the first name of a matchmaking heroine?
Answer: Emma (Emma Woodhouse)

2. What E is the last name of a governess named Jane?
Answer: Eyre (Jane Eyre)

3. What E is the first name of a blindsided minister loved by his young cousin?
Answer: Edmund (Edmund Bertram, Mansfield Park)

4. What E is the last name of an independent heroine who inherits her uncle's farm and is courted by three men?
Answer: Everdene (Bathsheba Everdene, Far From The Madding Crowd)

5. What E is the first name of a spunky heroine with fine eyes?
Answer: Elizabeth (Elizabeth Bennet, Pride and Prejudice)

6. What E is the name of Henry Crawford's estate in Mansfield Park?
Answer: Everingham 

7. What E is the name used by Jack Worthing when he's being frivolous in London?
Answer: Earnest (The Importance Of Being Earnest)

8. What E is the name of the young lady, on her own, whose love for the hero is not returned?
Answer: Eponine (Les Miserables)

9. What E is the first name of a miserly old man visited by three yuletide spirits?
Answer: Ebenezer (Ebenezer Scrooge, A Christmas Carol)

10. What E is the first name of a historical girl who won a beauty contest and received the grand prize of becoming queen? 
Answer: Esther (Queen Esther from the Bible)


Players Scores:
Kerry - 6 points
Naomi Bennet - 8 points
The Girl with the Gold Pen - 5 points
Emily Ruth - 5 points
Sarah - 7 points
Lydia Dystin - 2 points
Carissa Horton - 7 points
Livia Rachelle - 8 points
Melody - 8 points
Ashley - 6 points
Lois Johnson - 7 points
Miss Sneyd - 8 points
Rae - 7 points
Kristalyn Huber - 5 points
Faith - 7 points
Rose - 9 points

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...