Friday, May 13, 2016

Period Drama S Quiz - Answers!

These are the answers to the Period Drama S Quiz from a couple weeks ago. Sorry for how long it took to post these and for how tricky the quiz was. Hopefully you'll all enjoy browsing through the answers. Scores are posted below.

Period Drama Quiz Questions:

1. What double S initials are the first and married last name of Mrs. Elton's sister in Emma?
Answer: Selena Suckling

2. What S is the English county that Emma Woodhouse lived in?
Answer: Surrey

3. What S is the first name of Mr. Rivers in Jane Eyre?
Answer: St. John

4. What S is the name of the country vicarage Jane Austen lived in as a child?
Answer: Steventon

5. What S is the surname of young Miss Harriet in Emma?
Answer: Smith

6. What S is the surname of Esther in Bleak House?
Answer: Summerson

7. What S is the name of the Lone Ranger's horse?
Answers: Silver

8. What S is the name of a fictional seaside resort and the title of an unfinished Jane Austen work?
Answer: Sanditon

9. What S is the first name of Miss Grey, the rich lady Mr. Willoughby married in Sense and Sensibility?
Answer: Sophia

10. What S in the surname of Anne in Anne of Green Gables?
Answer: Shirley


Players Scores:
Lois Johnson - 5 points
Esther Romaine - 7 points
Miss Sneyd - 8 points
The Girl with the Gold Pen - 2 points

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...